Laboratoires de Biarritz

Ecocert -sertifioituja aurinkosuojia ja laadukkaita ihonhoitotuotteita Ranskasta!

Laboratoires de Biarritz on ranskalainen luonnonkosmetiikkatalo, joka tunnetaan laadukkaista ja tehokkaista kosmetiikkatuotteistaan. Ranskalainen Laboratoires de Biarritz valmistaa luomusertifioitua dermokosmetiikkaa, joka sisältää patentoituja meriperäisiä aktiivisia ainesosia.

Tarve luoda aurinkovoide, joka olisi turvallinen sekä iholle mutta myös valtamerien elämälle oli kipinä, josta Laboratoires de Biarritz sai alkunsa. Vuonna 2011 aktiivisen vesiurhelijapariskunnan perustama Laboratoires de Biarritz on ympäristöystävällinen tuotesarja. Muriel ja Jean Marc Dubois ovat sitoutuneet kehittämään kosmetiikkaa, joka kunnioittaa erityisesti vesistöjen herkkää ekosysteemiä ja joiden valmistuksessa ei ole käytetty lainkaan petrokemikaaleja, nanopartikkeleita, eikä muitakaan ympäristölle haitallisia ainesosia. Syntyi Alga Maris -aurinkotuotelinja, joka tarjoaa tehokkaan ja luonnollisen aurinkosuojan niin vesiurheiluun kuin kaupunkiin, koko perheelle. Tehokkaan UV-suojan lisäksi patentoitu Alga Gorria on antioksidanttinen ja neutraloi vapaita radikaaleja. Tänä päivänä Laboratoires de Biarritz on yksi ranskan johtavista luonnollisten aurinkotuotteiden valmistajista.

Aurinkotuotteet ovat Cosmos Organic -sertifioituja eivätkä ne tutkitusti aiheuta haittaa vesistöille.

Laboratoires de Biarritz tukee RespectOcean järjestöä, joka tukee yrityksiä kehittämään toimintaansa ympäristöystävälliseen suuntaan merien hyväksi.

Laboratoires de Biarritz on osa 1% For The Planet -järjestöä ja ovat sitoutuneet auttamaan erilaisia ​​akkreditoituja voittoa tavoittelemattomia järjestöjä suojelemaan elävää planeettamme.