Kasvohoidot

Tältä sivulta löydät hoitolassani tällä hetkellä tarjolla olevat kasvohoidot ja tarkemmat kuvaukset hoitoihin.

Phyt's erikoiskasvohoidot

Kaikki phyt's hoidot sisältävät alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihanan öljyseerumi hieronnan, mahdollisen vaikuttavan teho seerumin, naamion ja loppu voiteet. Phyt's hoidot ovat rentouttavia kokonaisuuksia jotka hemmottelevat mieltä ja ihoa.

Phyts soin Equilibre nourissant ja purifiant


Nourissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito kuivalle sekaihoille.Poistaa ihon karheutta ja kuivuutta, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. Estää liiallisen kosteuden haihtumista.Sopii ravitsevaksi ja normalisoivaksi hoidoksi kun ihon kosteuspitoisuus on häiriintynyt.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Auringonkukkaöljy, manteliöljy, seesamiöljy, omenaruusu, santelipuu, frankinsense, kaneli, mehiläisvaha, aloe


Equilibre on tasapainottava ja puhdistava kasvohoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle.Hillitsee runsasta talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä sekä ehkäisee tulehduksia.Hoito sopii kaikenikäisille, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta.
Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosenttuaalisesta määrästä (kamferi).

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Auringonkukkaöljy, avocado, kamferi, rosmariini, piparminttu, rautayrtti, sinimailanen, siankärsämö, sitruuna, savi

Phyts Soin Capyl


Phyts Soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle.Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineen-vaihduntaa.Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Rohtosammakonputki, hevoskastanja, auringonkukka, vehnänalkio, laventeli, ylang ylang, pelargonia

Reviderm Soin Revitalisant Anti-pollution


Reviderm Soin Revitalisant Anti-pollution hoitokokonaisuus. Tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ja huonokuntoisen elottoman ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa.Hoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka estävät ilman saasteiden kerääntymisen ihohuokosiin ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta solutuhoilta.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Merellinen oligosakkariidi, 3 riisin yhdiste, klorofylli, punapippuri, ruskea levä, plankton, rosmariini, aloe vera

Laite kasvohoidot

Hoitolastani löytyy myös timanttihionta, ultraääni puhdistus ja LED-valoterapia laite hoidot.

Timanttihionta

Timantti hionnassa hiotaan ihon kuollut ihosolukkoa alipaineen ja timantti terän avulla. Hoito madaltaa juonteita puhdistaa ihoa, uudistaa ja stimuloi. Soveltuu loistavasti samealle tukkoiselle iholle. Sarjahoitona jopa madaltaa julnteita ja nuorentaa ihoa.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, timanttihionnan, naamion ja loppu voiteet. Halutessasi voit lisäpalveluista lisätä hoitoosi hieronnan tai mekaanisen ihonpuhdistuksen.

Ultraääni puhdistus

Ulltraääni hoidossa ihoon johdetaan ultraääntä, joka irroittaa kuollutta ihosolukkoa ja nostaa talin ihon pinnalle. Hoito soveltuu parhaiten tukkeumista, mustapäistä, finneistä ja ihon elittomuudesta kärsivälle. Hoito stimuloi ihoa ja ihon toimintaa, joten hoito myös uudistaa ja heleyttää ihon uuteen kukoistukseensa. Hoito toimii myös hyvänä pohjana puhdistusta kaipaavalle iholle.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ultraääni kuorinta, naamio ja loppuvoiteet. Voit halutessasi täydentää hoitoa hieronnalla ja mekaanisella ihonpuhdistuksella.

LED-valoterapia

LED-valoterapialla voidaan hoitaa ihon eri ongelmia aknesta vanhenemisen merkkeihin, jopa couperosaa. Led valohoidot ovat kokonaisvaltaisia ihania kokemuksia, saat rentoutua lämpimässä hoitopedissä rauhallisen musiikin soidessa taustalla. Hoito auttaa myös väsymykseen.

Klassiset kasvohoidot

Lisäpalveluilla teet kasvohoidostasi täydellisen.

Ihonpuhdistu

Perinteinen kasvohoito joka sisältää ihon alku puhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen, naamion ja loppu voiteet.
Valitse tämä kun haluat puhtaasti keskittyä ihon epäpuhtauksien poistoon iholta, tällä saadaan helpotusta paljon mustapäitä sisältävään ihoon. Ohessa saat kotihoito ohjeet joilla iho saadaan parempaan kuntoon myös pidemmässä juoksussa.
Hyvä ihon hoito on kotihoidon ja hoitola hoidon yhdistelmä.