Tietoa minusta

Olen SKY-kosmetologi, valmistuin 2014. Alexandrian sokerointi koulutuksen olen käynyt 2013, Salon Volumen ripsienpidennys koulutuksen 2015 ja kestopigmentointi koulutuksen 2022. Olen myös parturi-kampaaja ja merkonomi. Tavoitteeni on palvella asiakas rennolla ja ymmärtävällä otteella laadukkaasti. Palveluihini kuuluvat kasvohoidot, sokeroinnit, myös brassi, kestopigmentointi, ripsi ja kulma palvelut yms. Nettiajanvarauksesta löydät tarkemmat tiedot palveluista ja hinnoista.

Aloitin urani Paattisilta kampaamon yhteydestä, tällöin päätin opiskella myös toisen ammatin parturi-kampaaja. Valmistumisen kynnyksellä siirryin lähemmäksi kotiani Raisiossa, ja aloitin toimintani Moisiossa ihananhetken tilojen yhteydessä olevassa huoneessa. Samalla tein kampaajan töitä. Päätin kuitenkin vuonna 2022 perustaa kokonaan oman hoitolan, sopivat tilat löytyivätkin Haunisten alueelta Raisiosta.

Hoitolani

Minut löydät Raisiosta, tuotekatu 7. Tilani sijaitsevat rakennuksen toisessa kerroksessa. Pihalla on ilmaista parkkitilaa, ja vierestä löytyy isompi ilmainen hiekka parkki alue.

Haunisten alue Kauppakeskus Myllyn kupeessa on tunnettu autoliikkeistään, päätin hyvien kulkuyhteyksien ja parkkitilan takia sijoittua kyseiselle alueelle.
Tilani ovat isohkot ja viihtyisät. Voit aikaasi odotellessa juoda kupin kahvia ja nauttia rauhallisesta tunnelmasta hoitolan olohuoneessa. Asiakas wc:t sijaitsevat toisen kerroksen käytävällä.

Tuotteet

"Ajattele luontoa ja ihoasi"

Minulle on tärkeää tuotteiden sisältö ja miten ne on tehty. Haluan käyttää tuotteita jotka itse koen tehokkaiksi ja toimiviksi, mutta ovat myös ympäristöä ja eläimiä kunnioittaviksi. Pyrin vähentämään toiminnassani aktiivisesti kertakäyttö tuotteiden käyttöä, kuitenkin ottaen huomioon korkean hygienia tason.

Hoitolassani käytössä suurimmassa osassa hoitoja on joko Phyt's, Makea helsinki tai RefectoCil tuote sarjat, ripsienpidenny tuotteet Salon volume.
Myyntihyllystä löydät lisäksi kauden vaihtuvia tuotteita, Laboratoires de Biarritz Luonnonkosmetiikkaa vauvasta vaariin ja Ouga Ouga ihania kasvojenhoito tuotteita luontoa kunnioittaen.