Ripsienpidennys

Ripsienpidennys luo omiin ripsiin lisää pituutta ja näyttävyyttä. Palvelussa ripsiin kiinnitetään kuituja joilla luodaan näyttävämpi ripsien ulkonäkö.

Teen klassisia kuin myös volyymi pidennyksiä. Klassisissa asennetaan yksi kuitu per oma silmä ripsi, kun taas volyymeissä yhden kuidun tilalla on viuhkamainen kuitu.
Käytän Salon volumen ripsikuituja ja tarvikkeita. Volyymeissä käytän valmis viuhkoja.

Pidennysten ulkonäkö suunnitellaan aina asiakas kohtaisesti, asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, myös huomioiden asiakkaan kasvojen ja silmien muodon, luoden lopputuloksen joka imartelee asiakkaan kasvoja.

Kestovärit

Ripsien ja kulmien kestoväri on klassikko palvelu, jolla jo lyhyessä ajassa saadaan ulkomuotoon uutta ilmettä.
Kulmakarvojen värissä aina lähtö kohtana on asiakkaan omien kulmien muoto, muotoilen kuitenkin kulmat aina värin yhteydessä karvaa kunnioittaen.
Ripsien värjäyksessä käytän huuhdonta metodia joka vähentää huomattavasti silmien kirvelyn mahdollisuutta.
Käytössäni on RefectoCil värit.

Rakenne käsittelyt

Rakenne käsittelyt käsittävät ripsien kestotaivutuksen ja kulmakarvojen laminoinnin. Kummassakin palvelussa on tarkoitus muuttaa karvan muotoa.

Ripsienkestotaivutuksessa on tarkoitus luoda ripsiin taivutettu ulkomuoto, tulos säilyy ripsissä kuukaudesta kahteen.
Palvelu toteutetaan asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Käsittely sisältää värin.

Kulmakarvojen laminoinnissa on tarkoitus tehdä kulmakarvoista helpommin käsiteltävät. Kulma karvojen omaa rakennetta muokataan, jotta kulmakarvat asettuvat harjatessa toivotulla tavalla. Tällä palvelulla saadaan villeistäkin kulmakarvoista kesyt.
Tulos säilyy hyvänä kuukaudesta kahteen. Palvelu sisältää värin.