Uoga Uoga

Uoga Uoga on liettualainen luonnonkosmetiikkasarja, jolla on vankka 13 vuoden kokemus kosmetiikkavalmistajana. Valikoimiin kuuluu herkullista värikosmetiikkaa sekä laadukkaita ihonhoitotuotteita. Uoga Uoga -tuotteet valmistetaan tuoreuden takaamiseksi pienissä erissä brändin omalla tehtaalla Vilnassa, Liettuassa.

Uoga Uogan lähtökohtana on ollut tehdä mahdollisimman prosessoimatonta luonnonkosmetiikkaa hyödyntäen korkealaatuisia kylmäpuristettuja öljyjä, kosmeettisia savia, liettualaisia yrttejä, puhtaita luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, arvokasta meripihkaa – jota kutsutaan myös Itämeren kullaksi – ja tuoreita marjoja. Tästä juontuu myös nimi Uoga Uoga, joka kääntyy suomeksi ”marja marja”. Nimi viestii paitsi käytetyistä raaka-aineista, myös brändin olemuksesta – eloisuudesta ja värikkyydestä.

Uoga Uoga on intohimoinen, lämminsydäminen ja ekologinen yritys, jonka eteenpäin vievänä ajatuksena on tehdä maailmasta puhtaampi ja kauniimpi. Yritys on kasvanut yhdeksi maansa johtavista luonnonkosmetiikan tuottajista. Tuotteet kehitetään, suunnitellaan ja tuotetaan heidän omissa tiloissaan Liettuassa.

Luonnollisuus on Uoga Uogalle vahva arvovalinta ja luonnosta huolehtiminen on tärkeä osa yrityksen toimintaa. Se näkyy paikallisen tuotannon ja tuottajien suosimisessa, veden ja energian kulutuksen minimoimisessa sekä kierrätetyistä materiaaleista valmistettujen pakkausmateriaalien suosimisessa. Tuotteiden pakkauksissa käytetty muovi, paperi ja kartonki on valmistettu kierrätetyistä materiaaleista. Osa tuotteista on uudelleen täytettäviä.

Sarja on käynyt vastikään läpi totaalisen ilmeuudistuksen ja samalla tuotevalikoima muutettiin vegaaniseksi. Sarjan tuotteet ovat Soil Association, COSMOS Natural / Organic -sertifioituja.