TAKUU EHDOT

Lähtökohtaisesti hoitotyöllä ei ole takuuta, vaan mahdollisesta virheestä tulee ilmoittaa heti paikanpäällä ja sopia/korjata. Joissain tapauksissa työlle annetaan takuu jos mahdollista virhettä ei ole pystynyt näkemään paikanpäällä palvelun päätteeksi.


Ilmoitus velvollisuus virheestä on asiakkaalla. Ilmoituksen voi tehdä soittamalla tai viestillä, viesti keinot ovat whatsapp, sähköposti (ensisijainen), tekstiviesti.
Takuu aika on maksimissaan kaksi viikkoa jos muuta ei ole sovittu. Takuuta emme anna ripsien tai kulmien kestovärille, kasvohoidoille tai käsihoidoille, virhe tulee ilmoittaa nässä tapauksissa heti paikan päällä.
Ensisijainen korvaus on aina korjaus, korjaus aika sovitaan viestitse tai soittamalla. Takuu korjaus toteutetaan takuu ajan sisällä, jos ehdotetut ajat eivät käy asiakkaalle takuu raukeaa ja korvaus velvollisuus loppuu.

Ripsienpidennyksissä ilmoitus tulee tehdä heti virheen huomaamisesta, vähintään viikon sisällä laitosta.
Mahdollinen takuu huolto tulee varata viestitse tai soittamalla. Huolto tehdään maksimissaan kaksi viikkoa laitosta.
Jos ehdotetut ajat eivät asiakkaalle käy takuu raukeaa. Aikoja ehdotetaan maksimissaan kolmelle eri päiville ja kellon ajoille.
Rahallista hyvitystä ei ole mahdollisuus saada missään tapauksessa.

Kestopigmentoinnissa takuuta ei ole jos kyse on muusta kuin pigmentointi vaiheessa tapahtuneesta virheestä.
En anna takuuta värin tummuudelle, tämä on vahvasti omasta ihotyypistä johtuva tekiä.
Ensisijaisesti virheet korjataan hoitolallani, muualla tehtävistä korjauksista sovitaan aina etukäteen ja hoitola varaa ne asiakkaan puolesta.
Takuu aika on kaksi viikkoa vahvistuksesta. Yli kaksi viikkoa vahvistuksesta emme anna pigmentoinneille enää takuuta.