Phyt's hoitokokonaisuudet

Uusien tilojen myötä myös hoito ja tuote valikoima lisääntyy.

Valikoimiin tuli Phyt´s erikoiskasvohoidot ja muutama Phyt´s tuote. Tässä blogissa kerron tarkemmin Phyt´sistä sen historiasta ja uusista erikoishoidoista.

Phyt’s on ranskalainen, 100% luonnollinen ihonhoidon ammatti sarja. Phyt´s tuotteet ovat sertifioitu virallisella QUALITÉ FRANCE- merkillä ja Cosmetique BIO- merkillä.
Phytsin tuotteita ei ole testattu eläimillä ja tuotteet on valmistettu luontoa kunnioittaen.

Vuonna 1972 ranskalainen biologi Jean Paul Llopart kehitti ainutlaatuisen metodin ammatilliseen ihonhoitoon. Hänen tavoitteenaan oli toteuttaa menetelmä, jossa 100% luonnonmukaiset hoitotuotteet säilyisivät puhtaina, tehokkaina ja toimivina ilman säilöviä synteettisiä aineita.
Pitkään kestänyt tutkimustyö tuotti vihdoin tuloksia ja yhdessä kauneudenhoitoalalla työskentelevän kosmetologi Rosanne Verlén kanssa he toteuttivat yhteisen unelmansa ja ensimmäinen kiehtova 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Phytal tuli tunnetuksi vuonna 1972.

Phyts on erityisen tunnettu lasi ampulli pakkauksistaan. Hapettomassa tilassa ampullin sisällä tuotteet säilyvät hyvinä jopa vuosia ilman erillisiä säilöntäaineita.Kasveista uutettujen erityislaatuisten eteeristen öljyjen avulla on mahdollista valmistaa todella tehokkaita ihon eri ongelmiin tehoavia tuotteita. Lisäksi eteeriset öljyt toimivat säilövinä aineina ja estävät raaka-aineiden härskiintymisen kasvien kemiallisen koostumuksen ansiosta.
Lisäksi Phyt´sin tuotteet ovat terveyttä edistävia ja ympäristöystävällisiä.
Phyts hoitaa eteerisillä öljyillä niin ihoa kehoa kuin mieltä, hoidot ovat kokonaisvaltaisia ja hemmottelevia tehosta tinkimättä.

Valikoimiini otin viisi erikoishoitoa, jatkossa kysynnän mukaan hoito valikoima voi laajentua.Valikoimaani tulee jatkossa kuulumaan tasapainottava hoito jossa valittavissa linja joko kuivalle tai rasvaiselle iholle, couperosa ihon hoito, Kirkastava hoito ja epäpuhtaan ihon hoitokokonaisuus rasvaiselle iholle.


Phyts soin Equilibre nourissant ja purifiant

Nourissant on tasapainottava, kosteuttava ja ravitseva kasvohoito kuivalle sekaihoille.
Poistaa ihon karheutta ja kuivuutta, hillitsee ihon hilseilyä ja kiristelyä. Estää liiallisen kosteuden haihtumista.Sopii ravitsevaksi ja normalisoivaksi hoidoksi kun ihon kosteuspitoisuus on häiriintynyt.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Auringonkukkaöljy, manteliöljy, seesamiöljy, omenaruusu, santelipuu, frankinsense, kaneli, mehiläisvaha, aloe

Equilibre on tasapainottava ja puhdistava kasvohoitokokonaisuus seka- ja rasvaiselle iholle.Hillitsee runsasta talineritystä, vähentää ihon kiiltelyä sekä ehkäisee tulehduksia.
Hoito sopii kaikenikäisille, jotka kärsivät rasvaisesta ihosta.
Hoitoa ei suositella raskaana olevalle tai imettävälle äidille, johtuen eteeristen öljyjen prosenttuaalisesta määrästä (kamferi).


Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Auringonkukkaöljy, avocado, kamferi, rosmariini, piparminttu, rautayrtti, sinimailanen, siankärsämö, sitruuna, savi


Phyts Soin Capyl on rauhoittava ja vahvistava hoito herkälle ja couperoottiselle iholle.Vahvistaa hiusverisuonia ja lisää ihokudoksessa tapahtuvaa aineen-vaihduntaa.
Vaalentaa punakkaa ihoa tehokkaasti. Tasapainottavana hoitona sopii hyvin myös rosacea iholle.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Rohtosammakonputki, hevoskastanja, auringonkukka, vehnänalkio, laventeli, ylang ylang, pelargonia


Reviderm Soin Revitalisant Anti-pollution hoitokokonaisuus. Tehokas kasvohoito stimuloimaan ihon toimintoja ja kirkastamaan väsyneen, harmaan ja huonokuntoisen elottoman ihon. Tehostaa ihon pintaverenkiertoa, parantaa solujen hapenottokykyä, kirkastaa ja virkistää väsynyttä ihoa.Hoitotuotteet sisältävät luonnonmukaisia raaka-aineita, jotka estävät ilman saasteiden kerääntymisen ihohuokosiin ja suojaavat ihoa vapaiden happiradikaalien aiheuttamilta solutuhoilta.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Merellinen oligosakkariidi, 3 riisin yhdiste, klorofylli, punapippuri, ruskea levä, plankton, rosmariini, aloe vera


Aromaclear Soin Purete -hoitokokonaisuus Rasvaisen, epäpuhtaan ihon hoitokokonaisuus. Puhdistava ja talineritystä tasapainottava hoito rasvaiselle, epäpuhtaalle, akne iholle. Vähentää finnien muodostumista, ehkäisee tulehduksia. Hoito sisältää mekaanisen ihonpuhdistuksen. Tämä on täsmä hoito akne iholle jossa on paljon tehoa, suosittelen sarjahoitoa parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi.

Tärkeimmät vaikuttavat aineet:
Kurjenpolvi, laventeli, savi, hiili, salisyylihappo, kupari, sinkki.


Kaikki hoitokokonaisuudet sisältävät alkupuhdistuksen kuorinnan, ihanan rentouttavan hieronnan dekolteelle ja kasvoille hoito seerumilla, naamion ja loppuvoiteet. Hoidot ovat täynnä hemmottelua tunnelmaa tehoa unohtamatta, vaalien luontoa ja tarjoten kasvien tehon.

Tervetuloa kokeilemaan