Kasvojen hoito rutiinini tänä talvena

Aika käydä läpi miten olen hoitanut ja tulen hoitamaan kasvojeni ihoa tänä talvena.

Talvellahan iho on usein kuiva, jopa todella kuiva. Rasvaisesta ihostakin kärsivät voivat tuntea kuivuutta ihollaan vaikka iho rasvoittuisi silti.
Tässä tilanteessa iholta puuttuu vesimäinen kosteus joka tuo ihoon joustoa ja saa sen näyttämään hyvälle.
Tilanteen aiheuttaa elentunut ilman kosteus, kylmyys ja lämpötilin vaihtelu.

Talvella on erityisen tärkeää suojata ihoa päivällä ja ravita/kosteuttaa yöllä.
Kosteutta iholle saa helposti kasvovesistä ja suojaa öljyistä. Kannattaa muistaa aina viedä ensin vesi kosteus iholle ja siihen päälle öljymäinen tuote joka lukitsee kosteuden ja suojaa. Jos kaipaat apua ihon hoitoosi liittyen tule kasvohoitoon ja katsotaan ihon hoito rutiinisi kuntoon. Tai laita viestiä ja tule käymään hoitolalla suosittelen sinulle sopivia tuotteita valikoimastani.

Olen itse käyttänyt useampaa tuotetta riippuen hieman aina ihon tilasta tai siitä mitä aijon päivän aikana tehdä.

Puhdistukseen olen käyttänyt iltaisin Flown detox saippuapalaa, tällä saa irti niin meikit kuin päivän liat ilman että iho kuivuu liikaa.
Aamuisin olen pyyhkinyt kasvoni Makea helsingin puhdistusaineella. Tämä suihkutettava tuote on ihanan vanilian tuoksuinen, puhdistaa mutta jättää iholle kosteutta. Tuote voi olla monelle sokeroinnissa käyvälle tuttu, mutta kyseistä tuotetta voi käyttää hyvin ihan päivittäisessä puhdistuksessa.

Sitten päästään tähän monen kirjoiseen ihovoide asiaan. Olen siis käyttänyt useampia tuotteita riippuen mihin olen menossa meikkaanko yms.
Iltaisin aina puhdistuksen jälkeen suihkuttelen iholle Makea helsingin ruusuveden (käytin Flown vastaavan loppuun ja ajattelin kokeilla onko makean yhtä hyvää, on yhtä hyvää) Ruusuvesi tuo juuri tätä vesimäistä kosteutta iholle mitä talvella kaivataan.
Ruusuveden päälle olen laittanut joko suoraan ruusunmarjaöljyä Flowlta tai hyalyronihappo seerumia ja mustikka kasvovoidetta. Joskus vähän kaikkia sekaisin. Yleinsä riippuen siitä onko minulla kuuma vai ei