Verkkokauppa

Perustin verkkokauppani koska koin sen palvelevan asiakkaiden tarpeita. Kuinka helppoa onkaan kotisohvalla suunnitella mitä tuotteita tarvitsee. Samalla näkee hyvin mitä tuotteita on varastossa saatavilla ja mitkä ovat päässeet loppumaan. Myös asiakas voi luottaa kosmetologin valinneen ne parhaat tuotteet markkinoilta.

Edelleen koen asiakkaiden tarvitsevan ammattilaisen apua juuri itselle sopivien tuotteiden valintaan. Mutta verkkokauppa tuo tähänkin uuden ulottuvuuden, voit käydä kosmetologilla, saada tuote suositukset ja hoito rutiinin, mutta voit ostaa tuotteet vasta kun edelliset purkit ovat tyhjentyneet. Tai täydentää edellisen kerran ostoksia kun taas tilipäivä koittaa.

Verkkokauppa tuo myös mahdollisuuden suurempaan valikoimaan. Hoitohuoneen tilat ovat rajalliset ja valitettavasti kaikkia saatavilla olevia tuotteita ei aina saa kauniisti esille. Verkkokaupasta asiakas näkee mitä mahdollisesti varastosta löytyy vaikka sitä ei myynti hyllyssä olekkaan.

Tarjoan verkkokaupassani nouto mahdollisuuden jolloin tuotteet on helppo noutaa vaikka työ matkalla tai kampaamo käynnin yhteydessä.
Olen paikalla pääsääntöisesti keskiviikkona, torstaina ja lauantaina, näinä päivinä pakkaan ja lähetän myös verkkokauppa tilaus tuotteet.

Valikoimassa on tällä hetkellä Flow cosmetics, Fiini Naturally, HURRAW! ja Makea helsinki tuotteita. Fiiniltä löytyy myös muutamia kodinhoitoon liittyviä tuotteita yleisön pyynnöstä. Otan myös mielelläni vastaan tuote ehdotuksia.

Eli tervetuloa ostoksille myös verkkoon
Elokuun loppuun koodilla: "Tervetulo22" saat 10% alennusta tuoteista.
Maksun välittäjänä toimii Klarna joten tilauksen saa myös mahdollisesti laskulle halutessaan.

Tervetuloa ostoksille.