Minimalistinen ihonhoito

Uutena trendinä on nousussa minimalistinen ihon hoito. Tällä tarkoitetaan ihonhoito rutiinia joka sisältää vain kahdesta kolmeen tuotetta.
Ideana on vähemmän on enemmän, ihoon viedään vain välttämättömimpiä tuoteita joiden tarkoitus on lähinnä suojata ihoa.

Rutiiniin voi kuulua joko ihon puhdistustuote ja voide, tai puhdistus tuote, kasvovesi ja iho öljy.
Puhdistus tuote ja voide kompossa on tarkoitus puhdistaa iholta lika yötä varten ja jopa olla käyttämättä yövoidetta. Antaa ihon hengittää ja uusiutua ilman tuotteita yön aikana. Aamulla levittää voide jonka tarkoitus on suojata ja tuoda mukavan tunteen iholle.
Kuivan tai haastavan ihon kanssa ideana on valita yksi voide joka soveltuu juuri ihon tarpeille, jolloin yksi voide riittää eikä erillistä yö ja päivä voidetta tarvita.

Puhdistus tuote, kasvovesi, öljy kompolla on tarkoitus tuoda ihoon vesi ja öljy kosteutta mutta ilman mitään ylimääräisiä emulkaatteja.
Idea on puhdistaa iho, kosteuttaa se kasvovedellä ja suojata öljyllä.

Minimalistista ihonhoitoa kaavaillaan vuoden 2030 uudeksi trendiksi sky kosmetologi lehden mukaan vuonna 2022.

Flown tuotteista löytyy jo nyt loistava kolmikko jokaiselle iho tyypille niin puhdistus, kasvovesi, kuin kasvoöljy tuotteista. Omalle iholle sopivilla tuotteilla hoitorutiini onnistuu helposti.

Phyt'sin tuotteista löytyy loistavia yhdistelmiä puhdistus tuote kasvovoide yhdistelmään. Phytsit ovat täynnä ihoa hoitavia ainesosia jolloin jo kahdella tuotteella saadaan aikaan hyviä tuloksia.

Olisitko itse valmis kokeilemaan minimalistista ihonhoitoa?
Tule käymään niin etsitään juuri sinun iholle sopiva yhdistelmä.