Miksi kasvovesi?

Tämä on usein kysytty kysymys joka on jakanut mielipiteitä ammattilaisten keskuudessakin. Miksi kasvovettä tulisi käyttää osana ihon hoito rutiinia? Ja onko siitä oikeasti hyötyä?

Aloitetaan siitä mikä kasvoveden tarkoitus on.
Ennen kasvoveden tarkoitus oli palauttaa ihoon oikea ph puhdistuksen jälkeen, nykyään puhdistus tuotteet ovat jo kehittyneet niin pitkälle ette tämä ole enää oleellista. No miksi sitä edelleen tulisi käyttää?
Kasvovesi tuo nimensä mukaan kosteutta iholle, se on vesi pohjainen ja helposti ihoon imeytyvä. Usein kasvovesi kannattaa joko sumuttaa suoraan iholle tai esim aamuisin, jos illan ihon puhdistus on suoritettu, vanulapun kanssa saat nopean puhdistuksen ennen päivä voidetta. Se myös valmistelee, pehmittämällä ihon ulointa pinta solukkoa, ihoa muita tuotteita kuten seerumia ja kasvovoidetta varten. Monilla kasvovesillä on myös hoitavia vaikutuksia, niihin on voitu lisätä erilaisia vaikuttavia ainesosia jotka toimivat miedon seerumin tavoin iholla ennen kasvovoidetta.

Kannattaa muistaa että kasvovesissä on eroja, inci listan tarkistus on aina paikallaan. Laadukas kasvovesi ei sisällä alkoholeja ainakaan inci listan alkupäässä, ja jos inkilista alkaa sanalla Water kasvovesi sisältää pää asiassa vain vettä, ei niinkään vaikuttavia aineita. Tässäkin kannattaa kuitenkin muistaa että joillekkin toimii toisenlainen tuote toisille toisenlainen. Mitään yhtä oikeaa ei ole olemassa.

Minun valikoimasta löydät tällä hetkellä kolme kasvovettä, kaikki ovat Flow cosmeticsin tuotteita. Tulossa on myös Fiinin kaksi kasvovettä.
Ruusu kasvovesi on oikea ihme tuote, se Rauhoittaa ihoa, tasapainottaa ihon pH:ta, sekä kosteuttaa. Lisäksi siinä on ihana ruusun tuoksu aidosta ruususta. Tuote soveltuu kaikille ihotyypeille, hyvä couperosa ihon hoidossa.
Kamomilla probiootti kasvovesi, sisältää ihon hyvänlaatuista bakteerikantaa tukevaa probioottia. Erinomainen atooppiselle iholle, aknelle, parranajon jälkeiseen ihoärsytykseen sekä vauvojen ärtyneelle vaippa-alueelle. Rauhoittaa ihoa tehokkaasti.
Laventeli kasvovesi on akne ihon täsmä tuote. Hillitsee talin eritystä ja ihon rasvoittumista. Kokeile myös ihottumaan, psoriasis-iholle, kutinaan ja kirvelyyn, auringonpolttamiin!


Vinkkinä: kokeile kasvovesi hiuspohjaan, vartalolle, meikin kiinnitykseen tai virkistämään kasvoja päivän aikana. Flown kasvovedet ovat turvallisia käyttää myös lapsilla.