Hyaluronihappo

Hyaluronihappoa on hehkutettu viime aikoina ihon hoidossa oikeen urakalla ja no ihan syystä. Tämän päivän blogissa kerron miksi, ja miten sitä käyttää.

Hyaluronihappo on sokerimolekyyli mitä iho sisältää luonnostaan. Se pystyy sitomaan itseensä vettä ja pitää ihon kosteutettuna, sitä löytyy myös muualtakin kehostamme kuten nivelistä.

Hyaluronihappo pystyy sitomaan jopa tuhat kertaisesti kosteutta itseensä painoonsa nähden. Kosteuden se ottaa ympäristöstään esim ihon hoito tuotteesta tai ihosta, ilman kosteudesta tai optimaalisimmillaan kasvovedestä. Tämä jo itsessään kertoo miksi se on erittäin toimiva tuote ihon hoidossa.

Niinkuin moni muukin asia, ihon kyky tuottaa hyaluronihappoa, heikkenee iän myötä, jolloin iho alkaa kuivaa ja pikkuhiljaa menettää joustavuuttaan. Tästä syystä hyalurohappoa sisältävät ihon hoito tuotteet ovat jopa lähes välttämättömiä ihon hoidossa päivittäin kun puhutaan plus 25 vuotiaista.

Hyaluroniahappojakin on olemassa erilaisia lähinnä molekyylikooltaan. Pieni molekyylinen pääsee imeytymään ihoon syvemmälle ja vaikuttaa ihossa pidempään. Kun taas isompi molekyylinen jää lähinnä ihon pintaan muodostaen suojaavaa kalvoa joka sitoo kosteutta myös ulkoa päin ihoon. Iso molekyylinen tietenkin peseytyy pois aina pesun yhteydessä kun taas pienempi pystyy toimimaan ihon sisällä kauemmin. Pieni molekyylinen taas ottaa kosteuden helpommin itse ihosta kun taas isompi muusta ympäristöstä.Eli kummassakin molekyyli koossa on puolensa, siksi suosittelenkin käyttämään tuotteita joissa on molempia.

Tosiaan hyaluroni sitoo itseensä tehokkaasti vettä ja veden se ottaa ympäristöstään, tässä voi piillä ongelma jos vettä ei ole saatavilla kuin ihossa itsessään. Eli hyaluronin kanssa tulisi aina käyttää paljon kosteutta sisältävää kasvojen hoito tuotetta, tähän toimivat erityisen hyvin paljon vettä sisältävät kasvovedet. Tietenkin tulee muistaa myös sisäinen kosteutus, eli riittävä veden juonti päivittäin.

Hoitolalla on olemassa kahta eri hyaluroni happoa sisältävää seerumia Makean Happy seerumi ja Flown hyaluroni & propiootti seerumi. Kumpikin näistä on loistavia tuotteita, toimivat täydellisesti ihon syvä kosteuttajina.Kummallekkin pariksi sopii hyvin ruusuvesi tai mikä tahansa juuri sinun ihollesi paras kasvovesi.

Eli hyaluroni hapolla pystymme taistelemaan ihon kuivumisesta johtuvaa ikääntymistä vastaan, kun käytämme sitä oikein.Lisäksi kun levität seerumin ja kasvoveden päälle aurinko suojan ikääntyvän ihon hoito on suoritettu täydellisesti.
Hyvin kosteutettu iho on myös hyvän meikin perusta, kun alla oleva iho on kunnossa ei meikki paakkuunnu ja pysyy kauniina koko päivän.
Pienet juonteet myös alkavat kadota kun jaksat huolehtia ihostasi hyvin ja oikein joka päivä, ja uusien ryppyjen syntyminen hidastuu.
Nuorekkaan ihon salaisuus löytyy siis hyaluronihaposta.


Tule käymään hoitolalla niin katsotaan juuri sinun ihollesi sopivat hoito tuotteet.
Tervetuloa